Nieuw woningbouw project, Hof van Oosterwold

 Zie voor alle informatie http://www.hofvanoosterwold.nl/
 
 
 
 

HOF VAN OOSTERWOLD

In deze unieke omgeving van bos en weids uitzicht ontstaat ‘Hof van Oosterwold’ waar buitenleven mogelijk is.
Hof van Oosterwold is ontstaan vanuit een gedachtegoed en enthousiasme om een omgeving te realiseren waar men kan wonen, werken, stadslandbouw kan toepassen en het landleven ervaren.

Hof van Oosterwold is 1,5 hectare (15.000m2) groot en zal verdeeld worden in 11 kavels van 975 m2 tot 1775 m2 en een gezamenlijke groenvoorziening van 1500 m2.

Hof van Oosterwold zal gekenmerkt worden door een groene, deels besloten omgeving door statige naaldbomen, diversiteit aan passende struiken alsmede grasveld en een ruim bemeten vijver in de gezamenlijke ruimte.

 
 
 
 

LOG WONINGEN

Op Hof van Oosterwold worden op de riante kavels LOG woningen gerealiseerd.
Deze woningen zijn geheel uit hout opgetrokken wat een zeer goede isolatiewaarde heeft en door het hout tevens binnen toe te passen erg sfeervol is.
De LOG woningen zijn onderhoudsarm, voorzien van de modernste installaties en uitgevoerd als geheel gelijkvloerse bungalow van 120 m2 of 144 m2 bruto vloeroppervlakte (BVO).
De plattegrond laat een mogelijke indeling zien van een 4 kamer LOG bungalow, maar in overleg is hier een aanpassing of uitbreiding uiteraard mogelijk alsmede diverse opties.
Enkele voorbeelden van de opties zijn een openhaard, aangepaste gevel met glas, luxe veranda als dwarskap uitgevoerd en diverse duurzame installaties.
We lichten in een gesprek graag de mogelijkheden toe en vernemen graag van u welke wensen u heeft om te bepalen of deze binnen het concept toepasbaar zijn.

Standaard indeling 4 kamerwoning

VANAF

€324.500,-

V.O.N

 
 
 

REALISATIE

Binnen de spelregels van Oosterwold hebben wij vanuit het gedachtegoed getracht een omgeving te realiseren waar men in rust en ruimte kan wonen en werken.
Deze spelregels zijn voor Oosterwold nodig om het gebied zijn karakter te laten behouden.

Dat er hierdoor unieke mogelijkheden zijn ontstaan weet u inmiddels.
Hof van Oosterwold kan momenteel een LOG bungalow van 120 m2 BVO aanbieden op een kavel van 975 m2 voor €324.500,- V.O.N.

Graag lichten wij, in een persoonlijk gesprek, toe wat het inhoudt om een unieke kans als Hof van Oosterwold te benutten, wat de spelregels inhouden en vooral om te vernemen wat uw wensen zijn.

We hopen snel van u te vernemen

TEAM HOF VAN OOSTERWOLD

 
 

zie voor meer informatie: http://www.hofvanoosterwold.nl/

Dick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *