Privacy, Disclaimer

Persoonsgegevens

U hoeft ons niet te voorzien van persoonlijk identificeerbare informatie om onze website te bezoeken. 
Wij verzamelen geen informatie.

Links naar andere sites

De website van Zelfbouwen bevat links waarmee u de website verlaat en op websites van een andere partij terecht komt. De website van Zelfbouwen heeft geen zeggenschap over de websites van derden waarnaar wordt gelinkt.
Het kan dus zo zijn dat op het gebruik van deze websites van derden een andere privacy policy van toepassing is.
Wij accepteren geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor (de werking en/of inhoud van) websites van derden.
Wij raden u aan het privacybeleid en / of verklaringen van de andere websites die u bezoekt te raadplegen.

De website van Zelfbouwen is zorgvuldig als het gaat om het geven van correcte en actuele informatie aan de bezoekers van de website. Wij zijn niet verantwoordelijk voor informatie, data, programma’s die u via onze site krijgt van derden. De informatie die u van derden krijgt, vertegenwoordigt niet altijd de mening van ons.

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. De Zelfbouwen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de informatie op dergelijke websites.

Informatie op de website van Zelfbouwen

We streven ernaar alle informatie zo actueel, correct en betrouwbaar mogelijk te maken. Desondanks kan Zelfbouwen niet garanderen dat de informatie op de site in alle gevallen correct of volledig is. Zelfbouwen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden en er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan de op de website geplaatste informatie.